Locaties

U kunt ons op diverse locaties door het land vinden:

Wij hebben altijd bij u in de buurt de juiste masseur voorhanden.

Utrecht

Heerhugowaard

Amersfoort

Berghem

Houten

Doorn

Laren (NH)

Valkenswaard

Hoofddorp

Nijmegen

Rotterdam / Hoogvliet

 
   
   


– Van der Valk

Massages bij van der Valk hotels:

Binnen de hotels van Fletcher Amsterdam, Huizen en Nieuwegein en van der Valk kunt u ook een massageboeking reserveren (massages in the room, alleen voor gasten). Voor boekingen belt u met ons algemene locatienummer  06 – 13 33 59 84.

Massages on demand (massages aan huis of op locatie)
Body-Life massages on demand voorziet u van topmassages door zeer gekwalificeerde masseurs, opgeleid door Alex van de Bilt himself. U bent verzekerd van kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid (al onze masseurs voldoen aan deze eisen)

Hoe fijn is het niet om voor slechts € 100 een uur gemasseerd te worden in u eigen vertrouwde omgeving. Liever Alex van de Bilt zelf dan betaalt u € 125 voor een massage van een uur. Wij hebben altijd bij u in de buurt de juiste masseur voorhanden.

 

Wilt u gebruik maken van massages on demand neem dan contact op met onze planning belt u ons vandaag nog  06-14 54 42 01

Bij voorkeur vragen we u een sms of app te sturen, omdat we helaas niet altijd in de gelegenheid zijn de telefoon op te nemen, uiteraard kunt u ook altijd de voicemail inspreken en dan bellen we u zo spoedig mogelijk terug.

Meer informatie en in welke regio’s wij aan huis komen, vind u onder het kopje locaties: Massage on Demand hierboven.