Oosterse massages

Ayurvedische massage
De Ayurvedische massage is een lichaamsmassage waarbij ook het hoofd en gezicht aan bod komen. Deze massage wordt gegeven met warme olie en is gericht op het reduceren van spanning en onrust in lichaam en geest. Doordat de massage zich niet alleen richt op de spieren maar ook op het energiesysteem, wordt ook het zelf genezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. De Ayurvedische massage duurt 55 minuten en kost € 74,50 bij een senior masseur. Let op: u dient de behandeling nog wel te selecteren in het online menu. Overzicht van je bestelling

Balinese massage
De Balinese massage is, zoals de naam al doet vermoeden, afkomstig van het eiland Bali. Deze massage stimuleert de doorbloeding en uitscheiding waardoor afvalstoffen gemakkelijk het lichaam kunnen verlaten. Bij deze massage wordt vaak gebruik gemaakt van warme kruidenolie. De kruiden zorgen ook nog voor een inwendige reiniging.

Een Balinese massage duurt 55 minuten en kost € 74,50 bij een senior masseur.  Let op: u dient de behandeling nog wel te selecteren in het online menu.

Bamboe massage
De bamboe massage is voor Nederland een relatief nieuwe massage, afkomstig uit China.De massage is ontspannend, maar vooral stimulerend. Giftige stoffen worden afgevoerd, een slechte bloedsomloop wordt verbeterd, maar ook spierkrampen en triggerpoints worden verlicht. De bamboe massage werkt tegen vermoeidheid en stress en het lichaam is na de massage in een betere conditie. De bamboe massage duurt 55 minuten en kost € 74,50 bij een senior masseur. Let op: u dient de behandeling nog wel te selecteren in het online menu.

Indiase hoofdmassage
De Indiase hoofdmassage onderscheidt zich van reguliere massages doordat het een dynamische massage is met afwisselend zachte en stevige handelingen, zoals kneden, kloppen en zachtjes aan het haar trekken. De bovenrug, schouders, armen, nek, hoofdhuid en het gezicht worden hierbij gemasseerd.
De Indiase hoofdmassage duurt 25 minuten en kost € 57,50  bij een master masseur.Let op: u dient de behandeling nog wel te selecteren in het online menu.

Holistische massage

De holistische massage ontspant en stimuleert de spieren, bevordert de bloedsomloop en kalmeert het zenuwstelsel. Ook stimuleert deze massage de lymfestroom, rekt het bindweefsel van de gewrichten op en werkt het in op de chakra’s. Op mentaal niveau verlicht de massage stress en angst.

De holistische massage gaat uit van de verbinding van alle afzonderlijke elementen in het lichaam en de geest en is zeer geschikt voor mensen die bijvoorbeeld leiden aan slapeloosheid of chronische vermoeidheid.

De holistische massage duurt 55 minuten en kost € 74,50 bij een senior masseur. Let op: u dient de behandeling nog wel te selecteren in het online menu.

Lomi-Lomi massage

De Lomi-Lomi massage komt uit Hawaii en is een rustige, ritmische massage waarbij veel met de onderarmen gemasseerd wordt. De bewegingen in deze massage zijn geïnspireerd op de golven van de oceaan.

De Lomi-Lomi massage duurt 55 minuten en kost € 74,50 bij een senior masseur. Let op: u dient de behandeling nog wel te selecteren in het online menu.

Sabaaydi massage

Bij de Sabaaydi massage wordt het lichaam gestempeld met warme kruiden en wordt u vervolgens gemasseerd met warme olie. De kruidenstempels zijn buidels gevuld met geneeskrachtige kruiden. De werking van de kruiden gaat diep en werkt een aantal dagen door.

De Sabaaydi massage duurt 55 minuten en kost €74,50 bij een senior masseur. Let op: u dient de behandeling nog wel te selecteren in het online menu.

Shiatsu massage

Shiatsu betekent letterlijk druk met de vingers. Op een ontspannen manier en met gebruik van het natuurlijk lichaamsgewicht wordt druk uitgeoefend op bepaalde punten op het lichaam. De druk wordt meestal met de duim gegeven, maar kan ook met de handpalm, elleboog of knie gegeven worden.

Shiatsu is gericht op lichamelijk en geestelijk welbevinden en werkt daarom ook heel goed preventief om de gezondheid te behouden. In Japan is Shiatsu door het ministerie van gezondheid erkend als een volwaardige therapeutische behandelmethode. De massage wordt gegeven zonder olie.

Een Shiatsu massage duurt 55 minuten en kost € 74,50 bij een senior masseur Let op: u dient de behandeling nog wel te selecteren in het online menu.